Allanfil


Healthpoint, Ltd | Allanfil (Medication)


Desc:

Papaina este o substanta din fructul de papaya. Papaina descompune anumitor proteine. Ureea se descompune, de asemenea, proteine.

Aceasta combinatie de medicamente este utilizat pentru a trata ranile de piele. Papaina atenueaza tesut mort, astfel încât acesta poate fi înlaturat din rana (numit Debridarea), ajutând pentru a curata rana si care sa permita vindecarea sa aiba loc. Uree ajuta papaina sa functioneze mai bine. Chlorophyllin ajuta la cresterea de piele sanatoasa, diminueaza umflarea, si reduce mirosurile rana.

...

Side Effect:

efectele secundare ale folosind acest medicament poate include arsura sau iritare a zonei tratate.

Cauta imediat medicului daca observati orice simptome de o reactie alergica grava, inclusiv:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest produs, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca sunteti alergic la papaina, uree sau chlorophyllin; sau, daca aveti orice alte alergii. Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical.

Evitati utilizarea peroxid de hidrogen pentru a curata rana înainte de a aplica topic papaina-uree. Peroxid de hidrogen pot face papaina-ureea mai putin eficace în descompunere a tesuturilor din plaga.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...