Durere a labei piciorului


Laba piciorului | Podiatrie - Medicină Podiatrică | Durere a labei piciorului (Symptom)


O persoana cu dureri in laba piciorului are disconfort în picior de la glezna in jos. Durerea poate fi cauzata de inflamatii, infectii, artrita, sau leziuni la picior. Simptomele care pot sa apara cu durerile de picior includ înrosirea pielii, umflarea pielii, umflarea labei, sensibilitate, echimoze, rigiditate, slabiciune, amorteala si mersul pe jos dificil.

Cauze

Durerea de laba poate fi cauzata de mai multe conditii diferite sau leziuni. Traumatisme acute sau repetate, boli, sau o combinatie a acestora sunt cele mai comune cauze de durere in laba piciorului. Trauma este un rezultat al fortelor din afara organismului, fie un impact direct asupra corpului sau fortarea organismului într-o pozitie în cazul în care o singura sau o combinatie de forte rezulta în deteriorarea structurilor organismului. Alinierea biomecanic precara poate duce la dureri de picior. Purtarea de pantofi care sunt prea stramti sau tocuri înalte pot provoca dureri sau vanatai.

Entorse, intinderi, contuzii, si fracturi ar putea fi rezultatul unei singure sau combinatie de agresarea labei piciorului.

...