Mers cu dificultate


General sau altele | Medicină generală | Mers cu dificultate (Symptom)


Descriere

Tulburarile de mers sunt o abatere de la mersul normal. Mersul normal necesita ca multe sisteme , inclusiv puterea, senzatia si functia de coordonare sa functioneze într-o maniera integrata. Multe probleme comune în sistemul nervos si sistemului musculo-scheletic va aparea în modul în care o persoana merge.

Hemipareza spastica in plimbare în este caracteristica. Cele mai grave, pozitia anormala a membrelor este cauzata de spasticitate. Leganarea piciorului înainte în timpul mersului spastic necesita abductie si de sold, de multe ori cu îndoirea contralaterala a trunchiului. În cea mai usoara forma, bratul afectat este tinut în pozitie normala, dar este flexat mai putin decat bratul normal. Piciorul afectat este flexat mai putin decat piciorul normal în timpul balansului înainte si este mai mult decât rotit în exterior.

Cauze

Pareza de mers este frecvent semn rezidual al unui accident vascular cerebral. Pareza de mers pe jos este un tip în care ambele picioare sunt miscate într-un mod lent, rigid-nodulare circumstante. La multi pacienti, picioarele au tendinta de a se intersecta cu fiecare leaganare înainte. Un mers de pareza este frecvent un semn de boala la maduva spinarii si, de asemenea, apare în paralizie cerebrala. Mersul STEP este produsa de deteriorarea gleznei . Din cauza pierderii partiale sau totale a labii piciorului, piciorul trebuie sa fie ridicat mai mult decât de obicei pentru a prinde halu ETA-timpul de echilibrare pe podea, în partea din fata a piciorului.

Daca este unilaterala, mersul este de obicei din cauza radiculopatie L5, neuropatie sciatice sau neuropatie peroniera. Daca este bilaterala, este de obicei rezultatul unei polineuropatii distale sau lombo-sacrale . Miscarea de rotire este ca urmare a slabiciunii proximale a membrului inferior, frecvent cu o cauza de miopatie , dar uneori cu boala jonctiunii neuromusculare sau ocazional simetrice proximala atrofie musculara spinala. Flexia de sold din cauza deteriorarii, trunchiul este înclinat.

...