Întindere în zona inghinală


Pelvis/Bazin | Reumatologie | Întindere în zona inghinală (Symptom)


Descriere

Aceste simptomele includ orice tip de durere in zona inghinala sau a alte anomalii în zona abdomenului. Zona inghinala este regiunea în care pelvisul se termina si încep picioarele. Aceasta include partea superioara a coapsei interioare, precum si zona în care picioarele sunt atasate la trunchi.

Zona inghinala este formata din mai multe structuri, inclusiv oase, muschi, tendoane, ligamente, nervi si vase de sange. Oasele furnizeaza structura, muschii ofera miscare, precum si tendoanele ancoreaza muschii de oase. Conectarea ligamentelor femurului (osul coapsei) la osul pelvian de la articulatia soldului. Nervii controleaza senzatia si miscarea. Vasele de sange ofera circulatia sangelui continuu la si de la zona inghinala si picioare.

A face o intindere in zona inghinala - sau tulpina zona inghinala - rezultatele de la punerea prea mult stres asupra muschilor in zona abdomenului si coapselor. Daca acesti muschi sunt incordati prea tare sau prea brusc, acestea se pot intinde prea mult sau chiar rupturi.

Cauze

Intinderile musculare in zona inghinala sunt frecvente la persoanele care practica un sport care necesita o multime de functionare si sarituri. În special, saritura brusca sau schimbarea directiei este o cauza probabila. Intinderile musculare in zona inghinala apar adesea la persoanele care joaca fotbal si de fotbal, si ei constituie aproximativ 10% din toate leziunile din jucatori de hochei profesionale.

Oricare dintre structurile inghinale sunt supuse la boli de prejudiciu, infectii, sau alte afectiuni care pot produce simptome bolti, cum ar fi: sângerari sau vânatai, deformare, dificultate sau incapacitatea de a misca piciorul sau mers pe jos, eruptii cutanate inghinale si alte modificari înpielea abdomenului, rigiditate articulara în sold, masa, umflatura sau forfetare; durere; parestezii (amorteli, arsuri, furnicaturi, precum si alte probleme cu senzatie); umflarea. ...