Mâncărimi ale pielii abdominale


Abdomen | Dermatologie | Mâncărimi ale pielii abdominale (Symptom)
Descriere

Mancarimea in zona stomacului este descrisa ca o senzatie de mancarime anormala la nivelul pielii stomac. Exista mai multe cauze, inclusiv bolile si cauzele de droguri cu efecte secundare.

Cauze

O senzatie de mancarime a stomacului poate fi cauzata de urmatoarele afectiuni: varicela, pojar, alergie la sapun / sampon, eczeme, scabie, psoriazis, zona zoster, infectii fungice, pitiriazisul rozat, de la reactie la medicamente, esofagita, ulcer peptic, boala de reflux gastroesofagian , colita ischemica, boli inflamatorii intestinale, apendicita acuta, proctita, ulcer amoebic, Intussusceptions, diverticulita, obstructie intestinala, hernie inghinala strangulata, eruptii cutanate de stomac.

Diagnostic si tratament

Cauzele pentru mancarimile stomacale sunt: alergii si intolerante alimentare, inclusiv: teste de alergie alimentara, intoleranta, testarea produselor alimentare cu apa de la robinet, teste de saturnism. Digestiv legate de testarea acasa, cum ar fi testele de ulcer gastric, colorectal cancer de testare, testul de sangerare oculta fecale poate fi, de asemenea, efectuate.

Mancarimea abdominala este un simptom comun al sarcinii care este aproape inevitabil. Cum burta creste, pielea se intinde rapid, devenind din ce in ce mai uscata, lasand senzatia de mancarime si disconfort. Hidratarea pielii poate ajuta daca se aplica creme.

O lotiune anti-mancarime, cum ar fi lotiune calmanta roz folosita pentru varicela. Vitamin E este foarte vindecatoare. Folosind un umidificator ar putea ajuta la mentinerea pielii de la uscare, dar ar trebui sa fie folosit cu prudenta deoarece se poate raspandii.

...