Roşeaţă a labei piciorului


Laba piciorului | Podiatrie - Medicină Podiatrică | Roşeaţă a labei piciorului (Symptom)


Descriere

Picioarele umflate si rosii poate fi un semn al unei probleme circulatiei si are nevoie de îngrijire speciala de la un profesionist medical.

Cauze

Înrosirea picioarelor si a gleznelor poate fi un simptom al insuficientei venoase. Insuficienta venoasa este cauzata de probleme în una sau mai multe dintre venele profunde ale membrelor inferioare. În mod normal, valvele din vene curge sânge pastreze înapoi spre inima, astfel încât sa nu se acumuleaza într-un singur loc, ci valvele din vene varicoase sunt deteriorate sau lipsesc. Acest lucru face ca venele sa ramâna pline cu sânge, în special atunci când se sta în picioare.

Roseata picioarelor, de asemenea, poate fi derivata din eruptii cutanate, înrosirea fetei, eruptii cutanate, sângerare, arsuri, arsuri solare, keratoza actinica, dermatita, dermatita de contact, eczeme, erythrasma, febra si boli virale.

Diagnostic si Tratament

Diagnosticul si tratamentul vor depinde de faptul daca roseata ofera, de asemenea o senzatie de mâncarime sau de gât, umflate sau fierbinte la atingere, unificat sau patata, si daca exista alte simptome de însotire.

...