Probleme respiratorii şi febră


Piept | Pneumologie | Probleme respiratorii şi febră (Symptom)


Descriere

Atunci când o persoana are o problema de respiratie, este greu sau incomod pentru el sau ea sa ia oxigenul de care organismul are nevoie. persoan poate simti ca el sau ea nu are suficient aer. Uneori, problemele de respiratie sunt usoare de la un nas infundat sau exercitiul fizic greu. Dar dificultati de respiratie poate fi, de asemenea, un semn al unei boli grave.

Febra este un semn comun medical caracterizata printr-o ridicarea a temperaturii peste limitele normale de 36. 5-37. 5 ° C (98-100 ° F), datorita unei cresteri a temperaturii organismului de reglementare predefinit. Aceasta crestere în set-point declanseaza cresterea tonusului muscular si frisoane. Febra este rezultatul unui raspuns imun de catre organism a unui invadator strain. Acesti invadatori straini includ virusi, bacterii, fungi, droguri sau alte toxine.

Cele mai multe stari febrile sunt benefice, nu cauzeaza probleme, si ajuta corpul sa lupte împotriva infectiilor. Principalul motiv pentru tratarea unei febra este de a spori confortul. Febra înalta (> 103 F/40 C) sau crize prelungite de febra poate duce la convulsii, halucinatii sau deshidratare. Evitarea surselor de infectie si mentinerea bunelor practici de igiena sunt cel mai bun mod de a preveni o febra.

Cauze

Dificultati de respiratie sunt simptomele unei varietati de tulburari usoare pâna la grave subiacente, boli si conditii care interfera cu respiratia normala si respiratia. Dificultati de respiratie, numit uneori dispnee, poate fi cauzata de infectie, inflamatie, traumatisme, tumori maligne, obstructia cailor respiratorii si alte procese anormale.

Pneumonie atipica, pneumonie mycoplasmal, pneumonie atipica primara sunt boli acute respiratorii marcate cu stari febrile ridicate si tuse. Ele sunt cauzate de mycoplasma în primul rând influenteaza copiii si adultii tineri.

...