Dureri de spate


Spate | Ortopedie | Dureri de spate (Symptom)


Descriere

Durerile de spate sunt una dintre conditiile cele mai comune medicale. Pentru a porni pe partea pozitiva, pacientii ar trebui sa înteleaga faptul ca cele mai multe episoade de dureri de spate au o solutie, si, de obicei, în termen de câteva saptamâni. Din pacate, durerea de spate poate fi una dintre cele mai dificile si frustrant pentru pacienti si medicii lor. Este important sa întelegem ca durerea de spate este un simptom al unei afectiune nu, un diagnostic in sine.

Cauze

Întelegerea cauzei dureri de spate este cheia pentru un tratament adecvat. Deoarece durerea de spate este uneori dificil de tratat, o mai buna întelegere a cauzei conditiei va ajuta in recuperare.

Probleme medicale care pot cauza dureri de spate includ urmatoarele: (1) probleme mecanice (degenerarea discului intervertebral, spasme, tensiune musculara si discurile rupte, care sunt, de asemenea, numit hernie de disc), (2) leziuni (entorse sunt lacrimi în ligamentele care sprijinirea coloanei vertebrale); (3) Conditiile dobândite si boli (scolioza, forme variate de spondilolistezis, artrita, osteoporoza, pietre la rinichi, sarcina sau infectii, endometrioza si fibromialgie); (4) infectii si tumori (osteomielita, tumori).

...