Oboseală a piciorelor


Laba piciorului | Ortopedie | Oboseală a piciorelor (Symptom)


Descriere

Oboseala in picior este o conditie comuna care apare dupa mersul pe jos pentru perioade lungi de timp. Muschii picioarelor devin prea obositi si au crampe care cauzeaza suferinta prin durere si apare posibilitatea schiopatatului. Oboseala la picior este deosebit in care slujba zilnica decesita mult timp statul in picioare.

Cauze

Oboseala la picioare poate fi contribuita la o serie de factori de la vârsta de pâna la cantitatea de timp petrec pe picioarele. Oboseala la picior poate fi, de asemenea cauzata de conditiile de picior, cum ar fi platfusul.

Simptome de oboseala: umflarea, disconfort, crampe si dureri. Aceste simptome pot fi simtite în întreaga picior sau într-o pozitie zona a piciorului.

Diagnostic si tratament

Cea mai comuna forma de prevenire a oboselii piciorului este de a purta pantofi confortabili, cu sprijin adecvat. Acest lucru este cu atât mai important în cazul în care o persoana are de gând sa stea în picioare sau sa mearga pe jos pentru perioade lungi de timp. Exercitile prin intindere si masajele sunt recomandate.

Cele mai multe cazuri de oboseala la picior pot fi tratate la domiciliu, totusi, un medic este necesar în cazul în care oboseala picior se agraveaza sau daca persista cu durere.

...